top of page

ZSÍR FAGYASZTÁS

zsirfagyasztas.png

A zsírfagyasztás (cryolipolízis) azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonására, mint más, környező szövetek. A lehűtött zsírsejtek apoptózison (programozott sejthalál) mennek keresztül, és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát – mondja prof. Gerhard Sattler M.D., a németországi Rosenpark Klinika alapítója. A cryolipolízis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul. Az eredmény VÉGLEGES, mivel a kezelt zsírsejtek véglegesen kiürülnek a szervezetből. Ez a kezelés valódi alternatívája a zsírleszívásnak, mindezt a műtéttel szemben gyógyulási idő és műtéti kockázatok nélkül, fertőzés veszélye nélkül, teljesen fájdalommentesen. Az eredmény a kiindulási zsírszövet vastagságától függ. A kezelt terület nagyságától függően szükség lehet a kezelőfej többszöri használatára, hogy az egész területet le tudjuk kezelni.

A speciális fejet elhelyezzük az adott testrészen, az vákuummal megragadja a kezelt területet, és a kriotechnológia lehűti azt 5, -5 vagy -10 fokra, az adott zsírréteg vastagságától függően. Egy kezelés körülbelül 8x16 cm-es (egy tenyérnyi) területre koncentrálódik. A zsírszövet vastagságától és a kívánt csökkentés mértékétől függően 1-3 kezelésre van szükség. Egy adott területen a kezelés megismétléséhez el kell telnie kb. 30 napnak. A lefagyasztott, elöregedett zsírsejtek teljes kiürülési ideje a szervezetből 90 nap. Egy kezelés átlagosan 25-30% zsírt tud eltávolítani az adott területről. Egy alkalommal több óra is lehet a kezelési idő! Havi egy alkalommal lehet kezelést végezni. Több óra esetén kedvezményeinkről Facebook oldalunkon tájékozódhat:  Schäffer Gyöngyi( Kanári Fitnesz)
Figyelem! Fontos! Ez a kezelés nagy mennyiségű zsírt bont, de annak a szervezetből ki is kell ürülnie!  Fontos a folyadék fogyasztás, mozgás, vagy bio computeres izom stimulálás (fagyasztó kezelés alatt is kérhető)!

ZSÍR FAGYASZTÁS
zsirfagyasztas2.png
bottom of page