top of page

SMINK
TETOVÁLÁSOK

sminktetovalas.png

Válassz sminktetoválás szolgáltatásaink közül, és tedd szebbé szemöldöködet, szempilláidat vagy ajkaidat!

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

A helyesen megformázott szemöldökkel gyönyörű keretet tudunk adni az arcnak, valamint nagyíthatjuk a szemeket is. Ezért óriási hangsúlyt kell fektetni a formai megtervezésre, hiszen a túlzott erős vonalak, a helytelenül megválasztott, sokszor túl sötét színek markáns groteszk eredményt kölcsönözhetnek a vendég arcának. A célunk pedig nem ez, hanem a meglévő szemöldökív enyhe hangsúlyozása, vagy a hiányzó részének pótlása az optimális formára, így tökéletesítve az arc szépségét. A manapság oly divatos szálazós technika egy lágyabb, finomabb eredményt ad. Ennek lényege, hogy az eredeti szemöldök szálak dőlési irányának megfelelően szálakkal sűrítjük a meglévő szemöldököt. Így az összhatás természetes lesz. Azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik szemöldökfestéshez hasonló eredményt szeretnének.

SZEM TETOVÁLÁS

„A szem a lélek tükre” - tartja a mondás. Valóban, ha megkérdezzük a nőket, mit szeretnek az arcukon a leginkább hangsúlyozni, szinte a legtöbbjük a szemét választja. Illetve választaná, ha lenne ideje naponta sminkelni, vagy akár csak egy kontúr vonalat húzni. Ha pedig mégis elkészült a smink, jöhet az egész napos kontroll a tükörbe pillangatva, hiszen olyan könnyen elkenődik a nehezen elkészült mű.

Pedig a megoldás nem is olyan bonyolult! Tartós sminktetoválással könnyen és gyorsan varázsolhatunk igéző tekintetet, sminkelt hatású gyönyörű szemeket magunknak. Az ilyen sminktetoválások elkészítése olyan kreatív technikák alkalmazását teszik szükségessé, melyek elsajátításához külön képzésen vesz rész a szakember, és az így megszerzett tudásával, majd gyakorlatával tud olyan szemhéjtetoválást készíteni, amire kevés kozmetikus képes, és amit a vendég évekig büszkén viselhet. De nem csak mi látjuk majd magunkon a változást, a környezetünk is észreveszi azt, hiszen minden nap tökéletes lesz a sminkünk és ezáltal a megjelenésünk.

SZÁJ TETOVÁLÁS: KONTÚR, FÉLSATÍR, SATÍR

„A szem a lélek tükre” - tartja a mondás. Valóban, ha megkérdezzük a nőket, mit szeretnek az arcukon a leginkább hangsúlyozni, szinte a legtöbbjük a szemét választja. Illetve választaná, ha lenne ideje naponta sminkelni, vagy akár csak egy kontúr vonalat húzni. Ha pedig mégis elkészült a smink, jöhet az egész napos kontroll a tükörbe pillangatva, hiszen olyan könnyen elkenődik a nehezen elkészült mű. Pedig a megoldás nem is olyan bonyolult! Tartós sminktetoválással könnyen és gyorsan varázsolhatunk igéző tekintetet, sminkelt hatású gyönyörű szemeket magunknak. Az ilyen sminktetoválások elkészítése olyan kreatív technikák alkalmazását teszik szükségessé, melyek elsajátításához külön képzésen vesz rész a szakember, és az így megszerzett tudásával, majd gyakorlatával tud olyan szemhéjtetoválást készíteni, amire kevés kozmetikus képes, és amit a vendég évekig büszkén viselhet. De nem csak mi látjuk majd magunkon a változást, a környezetünk is észreveszi azt, hiszen minden nap tökéletes lesz a sminkünk és ezáltal a megjelenésünk.

SMINKTETOVÁLÓ GÉPÜNK

Az új Sense© kézi egységgel felszerelt legújabb lézeres készülék még hatékonyabb munkát tesz lehetővé. Speciális elektronikával ellátott, orvosi műszerként szabadalmazott, német precizitással és modern designnal készült, high-tech permanent make-up készülék, mellyel lehetőséged nyílik a precíz, biztonságos és minőségi munka elvégzésére. Mikro vékony tűk, minimális fájdalomérzet. Sminktetoválás árainkat e-mailen kérheted: fitness.kanari@gmail.com

3D SZEMPILLA

Ez egy forradalmian új műszempilla rendszer, amely egyre nagyobb teret hódít, amit előnyös tulajdonságai tesznek lehetővé. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár két hónapig is tart, és nem roncsolja a saját szempillákat. A 3D műszempilla használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet. 3D szempilla-hosszabbítás technikája az eredetihez megtévesztésig hasonlító 3D szálak egyenként kerülnek felragasztásra az eredeti szempilla szálakhoz, egy rugalmas, súlytalan, orvosi minőségű ragasztóval. A 3D ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillákhoz, hogy csak a természetes szempilla cserélődésével, az eredetivel együtt hullik ki, ezáltal másfél-két hónapig is tart.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével tovább szeretné fokozni. Mindenkinek, aki szeretne dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat. Mindenkinek, aki szeretne szép lenni már ébredéskor. Mindenkinek, aki nem akar változtatni szokásos életvitelén, és nem akar alkalmazkodni a hagyományos, kényelmetlen műszempilla viseléséhez. Mindenkinek, akinek nincs ideje, vagy kedve folyamatosan sminkjével foglalkozni. Mindenkinek, akit bosszant, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Kiválaszthatom a formát? Honnan fogom tudni, hogy milyen lesz a végeredmény? Tetoválás előtt először megrajzoljuk az Ön arcához leginkább illő szemöldök-, szem- vagy szájkontúr-formát, és ha Ön elégedett az eredménnyel, akkor jöhet a munka. A felrajzolást a tetoválás megkezdése előtt mindaddig lehet módosítani, míg egy Önnek is tökéletesen tetsző forma kialakul.

Mindenkinek készíthető sminktetoválás?

Vannak kizáró okok – kontraindikációk –, melyeket komolyan kell venni. Néhány esetben teljesen le kell mondani a sminktetoválásról, más esetekben pedig meg kell várni, míg a kizáró ok elmúlik.

Általánosan kizáró okok, amely miatt le kell mondani a sminktetoválásról

 • Allergia a sminktetováló festékkel szemben

 • Keloidos heg

 • Anyajegy, vagy folyadékkal telt hólyag

 • Bőrbetegség

 • HIV, Hepatitis B

Rövid távú kizáró okok, amikor várni kell a sminktetoválással

 • Herpesz

 • Bármely betegség, legyengült immunrendszer

 • Terhesség

 • Szoptatás időszaka

 • Menstruáció

 • Bőrgyulladás, seb

Betegségek, amikor csak írásos szakorvosi engedély esetén végezhető el a sminktetoválás

 • Extrém magas vérnyomás

 • Cukorbetegség

 • Vese- vagy májbetegség

 • Bármely krónikus betegség

Milyen területei vannak a sminktetoválásnak?

Sminktetoválással készíthető szemöldök, szemkontúr, szemhéjsatírozások, szájkontúr és szájsatír, valamint kisebb motívumok testszerte, szépségpötty az arcon, illetve orvosi vagy plasztikai műtétek utáni bőrszín korrekció.

Kell-e valahogyan készülnöm a sminktetoválásra?

Néhány nappal a sminktetoválás előtt nem szabad gyantázni a szemöldök területén, amennyiben szemöldöktetoválásra készül. Szemkontúr készítése előtt 2-3 nappal már nem szabad tartós szempillafestést készíteni, ezt még előtte meg kell tenni, ha szeretne. Aznap nem célszerű kávét, illetve más koffein tartalmú italt fogyasztania. Fájdalomcsillapító gyógyszer, nyugtató vagy alkohol fogyasztása aznap szigorúan tilos.

Mi a teendő sminktetoválás elkészítése után?

A sminktetoválást követően 2 hétig kerüljük a szoláriumot, napot, szaunát, közös fürdőket. Az elkészült sminktetoválást otthon egy speciális utóápoló krémmel kell ápolni, mely megakadályozza a festék kilökődését a bőrből, és gyorsítja a sebgyógyulást. Tilos a var leszedése és kapargatása, meg kell várni, míg a képződött sebtető magától esik le, esetleg a már teljesen levált részeket le lehet vágni kisollóval.

Mikor alakul ki a végleges szín?

Fontos tudni, hogy közvetlenül a sminktetoválás után a szín jóval intenzívebb, mint a végeleges szín lesz. Szemöldök és szemhéj esetében kb. a festék 30%-a, a száj esetében a bevitt festék átlagosan 50%-a kiseik. A végleges szín csak hetekkel a tetoválás után alakul ki.

A szemöldököt kiszedik a sminktetoválás előtt?

Nem, csak a megfelelő formára szedjük, így sokkal természetesebb eredményt érhetünk el.

SMINK TETOVÁLÁSOK
Professional Makeup
bottom of page