top of page

MESO-VYTAL

Image by Ana Francisconi

Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.), amelyek mind hatással vannak a dermiszre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermiszen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyagrészecske (pl. vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.

A MESO-Vytal bőrmegújító rendszer biztosítja a speciális készítmények számára, hogy a felhámon áttörve közvetlenül az irhába jussanak. 

A kezelés felfrissíti, újjáéleszti és megfiatalítja a bőrt.

HOGYAN TÖRTÉNIK A MESO-VYTAL BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS?

A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussanak az  bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

MENNYIRE FÁJDALMAS A MESO-VYTAL KEZELÉS?

A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik.

HATÉKONY ÉS KÍMÉLETES

A kezelés nem okoz fájdalmat vagy sérülést. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik!

A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a MESO-Vytal kezelést kúraszerűen végezni, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A MESO-Vytal kúra átstrukturálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat. A szem körüli szarkalábak is láthatóan eltűnnek.

MESO-VYTAL BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEK
Image by Rafaella Mendes Diniz
bottom of page