top of page

HIFU
ARCFIATALÍTÁS

In a bright scarf

A 3. generációs, 11 soros HIFU a szépségipar egyik legújabb vívmánya. A kezeléseknek köszönhetően az arc bőre sebészeti beavatkozás nélkül is feszesebb, simább, frissebb és élettel telibb lesz.

Mondjon búcsút a megereszkedett bőrnek és köszöntse az egészségtől ragyogó, életteli bőrt!

Hány alkalommal szükséges elvégezni a kezelést?

Az bőrfeszesítő kezelés 8-12 hónap elteltével ismételhető. A kezelés tartóssága egyénenként változik, függ a páciens életkorától, bőrtípusától, külső környezeti hatásoktól illetve a bőrmegereszkedés mértékétől.

Hogyan hat a HIFU ránctalanító kezelés?

Kötőszövet feszesedik, teltté és simábbá teszi a bőrt, bőrfiatalító hatású, beindítja a kollagén, elasztin, fibroblaszt termelődést, nagyfokú lifting hatást érhetünk el vele.

Mi a teendő a kezelés után?

A kezelést követően egy hétig javasolt fényvédő alkalmazása, min. 30 faktoros. Intenzív napozás, szolárium , szauna, magas hőhatás kerülése egy hétig. Kozmetikai eljárások kerülendőek 2 hétig.

Mikor nem végezhető el a kezelés?

Gyulladt bőrfelület, herpesz, nagyfokú rosacea, nyílt seb-sérülés, véralvadásgátló szedése (Pl.: Syncumar), epilepszia, bőrből kiinduló daganatos megbetegedés, fém implantátum esetén az HIFU kezelés nem végezhető el. Hyaluron által kezelt területeken valamint aranyszál alkalmazása esetén sem végezhető HIFU kezelés.

Ha kérdése van forduljon kozmetikusunkhoz: +36 20 447 1295

ÚJDONSÁG A SZÉPSÉGIPARBAN: 3. GENERÁCIÓS, 11 SOROS HIFU
Happy Woman
bottom of page