top of page

MIKRO
DERMABRÁZIÓ

Image by Marcelo Matarazzo

A bőrcsiszoló eljárás egyre nagyobb teret hódit. A kezelés célja a bőrfiatalítás. Alapelve, hogy a felső hámréteg elöregedett rétegének célzott eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük a bőrt. Ezután javul az anyagcsere, a kollagén rostok elasztikus állapota, a bőr sima tapintásúvá válik, a hatóanyagok mélyebben tudnak felszívódni. Általában már az első kezelés alkalmával látható eredmény mutatkozik. Kezdetben kúraszerűen javasolt heti rendszerességgel, 8-12 alkalommal, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, tavasszal és ősszel. A kezeléseknél előfordulhat enyhe bőrpír. Napfénytől, szoláriumtól fokozottan óvni kell a bőrt!

MIÉRT VAN SZÜKSÉG ERRE
A BEAVATKOZÁSRA?

A bőr öregedése, illetve bizonyos környezeti ártalmak a bőrnek a normál működését, életciklusát lelassítják, és a hámlási folyamat tökéletlen formában, és a normálisnál jóval hosszabb idő alatt megy végbe. Mivel az elhalt hámsejtek nem távoznak el, nem hámlanak le, ezért a bőr legfelső rétege egyre vastagabbá válik, és ez negatív visszacsatolás során akadályozza az új, fiatal bőrsejtek keletkezését, előidézve a bőröregedési folyamatot. A megvastagodott felső hámréteg kedvez a különféle kórokozók megtelepedésének, illetve akadályozza a bőrt tápláló készítmények felszívódását, így kéregtelenítés, bőrcsiszolás nélkül még a legdrágább kozmetikai készítmények, celulit krémek sem tudnak felszívódni, így képtelenek kifejteni a hatásukat. A gyémántfejes mikrodermabrázió kezelés néhány perc alatt „kéregtelenít”, eltávolítja az elhalt hámsejteket, így az új, fiatal bőrsejtek termelődését serkenti. A gyémántfejes bőrcsiszolás rendszeres vagy kúraszerű alkalmazásával a bőr normális életciklusa helyreáll, a fiatal bőrsejtek normális ütemben termelődnek, a bőr anyagcsere viszonyai felélénkülnek, és frissebb, fiatalabb bőrre tehetünk szert, látványosan csökkennek a ráncok. A kúra a striák, hegek állapotát is kedvezően befolyásolja. A gyémántfejes mikrodermabrázió tehát hasznos kezelés fiatal korban, hiszen megakadályozza a zsíros, pattanásos bőrre jellemző bőrvastagodást, hegek kialakulását. Az évek előrehaladtával pedig fontos eszköz a bőr öregedésének feltartóztatásában, lassításában, a megfelelő hatóanyagok bevitelével kombinálva.

A kezelés teljesen fájdalommentes, a bőrcsiszolás inkább egy kellemes masszázsra emlékeztet a vákuum szívóhatása miatt. A kezelés után a bőr enyhén kipirul, ez élénkebbnek, kipihentebbnek mutatja a kezelt területet. Mivel a kezelés sem ödémát, sem külső sérülést nem okoz, akár ebédidőben is elvégezhető, tehát a hétköznapi életvitelbe könnyedén beilleszthető. Már egy gyémántfejes mikrodermabrázió is jó hatásfokú bőrmegújító kezelés, rendszeres vagy kúraszerű alkalmazásával viszont mélyreható változás érhető el. Bejelentkezés: +36 20 4471295
Teljes kozmetikai árlistánkat e-mailen kérheted: fitness.kanari@gmail.com
Teljes test gyémántfejes kezelése: 30.000 Ft A kezelés 50-60 percet vesz igénybe, nyáron nem ajánljuk!

BŐRMEGÚJÍTÓ TESTKEZELÉS:A MIKRODERMABRÁZIÓ
mikrodermabrazio.png
bottom of page