top of page

BÉRELHJETŐ KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÓ GÉP

14.png

Kavitációs zsírbontás otthon! Egy területet 3-4 naponta lehet kezelni (pl. has). 40 perc/ alkalom. Egy területre minimum tíz kezelés szükséges.

Kétféle lehetőség létezik, az első hogy hazaviszed a gépet és otthon használod. A másik lehetőség pedig, hogy hozzánk jársz kezelésre ez esetben egyszerre 12 Kavitációs lappal kezelünk egyszerre több problémás területet!

MIKOR VÁLASSZAK KAVITÁCIÓS ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÓ KEZELÉST?

Voltál már úgy, hogy diéta vagy sport hatására pont arról a testrészedről nem fogytál, ami miatt az egész szenvedést elkezdted? Ha végre szeretnél sikerélményt elérni a fogyásodban, akkor mindenképp érdemes kihasználnod a modern szépészeti ipar egyik szenzációs kezelését, a kavitációs elven működő ultrahangos zsírbontó kezelésünket! Ha nem akarsz plasztikai műtétet végeztetni, és injekciókat sem akarsz magadba szúratni, de szenvedésmentesen és célzottan kívánsz karcsúsodni és fogyni, akkor nálunk a legjobb segítséget találod meg. Mi célzottan olyan kritikus területeidről fogyasztunk, ami eddig a fogyásnak makacsul ellenállt.

Ultrahangos zsírbontó kezeléssel mára már nem csak filmsztárok és celebek fogyhatnak gyorsan és látványosan. Vele már Te is tartósan, a bőrt feszesítve, egészséges, természetes módon, de mégis fekve, teljes kényelemben fogyhatsz a különleges, 4 az 1-ben készülékünkkel. Gyere és próbáld ki! Aktuális akciós csomagok a facebook oldalunkon! Foglalj időpontot még most, hogy mielőbb a mindenki által irigyelt alakod lehessen újra!

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS 12 KEZELŐ FEJJEL
ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓ

Ultrahangos zsírbontás, nyugodt, exkluzív környezetben, profi szakértői csapattal.
Formálja az alakot és eltünteti a narancsbőrt. Modern géppark, több kezelés egy helyen.
Kavitációs zsírbontás, azoknál a zsírpárnáknál, ahol már a fogyás nem segít.

 

  • Az ultrahangos zsírbontás egy olyan – a kavitáció ultrahangos alkalmazásán alapuló – non-invazív eljárás, amely speciális ultrahang rezgésekkel képes elfolyósítani a test kontúrját elcsúfító zsírszöveteket.

  • Formálja az alakot és eltünteti a narancsbőrt.
    – A kavitációs zsírbontás során alkalmazott rezgéstartomány a zsírokra jellemző, így más szöveteket nem károsít a kezelés.

  • Heti 3 x 40 perc 

KEZELÉS UTÁN
  • közvetlenül kezelések előtt vagy után 30 perc infra edzés ajánlott,

  • legalább egy napos szénhidrát és cukormentes diéta,

  • fokozott folyadékbevitel ( napi 2-3 liter Pi lugos víz) csak úgy, mint a többi alakformáló kezelésnél, itt is elengedhetetlenül nagyon fontos! Recepciónkon kapható!

  • Így érhetjük el, hogy a zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását.

BÉRELHETŐ KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÓ GÉP
15.png
bottom of page